נגישות
  • ניווט בעזרת מקלדת
  • התאמה לעוורי צבעים (גווני שחור/לבן)
  • התאמה לכבדי ראיה (צבעוניות הפוכה)
  • פונט נגיש
  • AAA
  • ביטול הנגישות (תצוגה רגילה)
0

1-700-723-723

  • נוסף לסל קניות:

המוצר התווסף בהצלחה

אירוח ישראלי לחנוכה - אין כמו בבית

חומרים ל-2 לביבות גדולות:

350 גרם תפוחי אדמה קלופים ומגורדים בפומפיה גסה.
1 בצל לבן מגורד בפומפיה גסה.
50 גרם פרמזן מגורדת.
1 כף שמן
תבלינים לפי הטעם – מלח/פלפל/אגוז מוסקט מגורד
2 ביצים

חומרים לסלסה:

3 עגבניות תמר גדולות
1/2 כפית סחוג ירוק
1 כף מיץ לימון
תבלינים לפי הטעם – מלח/פלפל

הוראות הכנה:

מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן, מניחים רינג בקוטר 10 ס"מ (קיש אישי) בתוך המחבת החמה, ושופכים לתוכו מחצית מבלילת הלביבה. מטגנים דקה וחצי על אש גבוהה. מוציאים את הרינג וממשיכים לטגן עוד 4 דקות על אש נמוכה.

הופכים את הלביבה, מחזירים את הרינג ושוברים את הביצה על הלביבה. מטגנים 4 דקות על אש נמוכה, או עד שהלביבה קיבלה צבע והביצה נראית מוכנה ומעט רוטטת.

מגרדים עגבניות על פומפיה ומערבבים עם שאר חומרי הסלסה. מגישים לצד הלביבה החמה מיד.

לקבלת פרטים נוספים צרו עמנו קשר