נגישות
  • ניווט בעזרת מקלדת
  • התאמה לעוורי צבעים (גווני שחור/לבן)
  • התאמה לכבדי ראיה (צבעוניות הפוכה)
  • פונט נגיש
  • AAA
  • ביטול הנגישות (תצוגה רגילה)
0

1-700-723-723

  • נוסף לסל קניות:

המוצר התווסף בהצלחה

לביבות כרישה וגבינות

מתכון ל(בערך) 40 לביבות

רכיבים:

1/2 קילו גבינת שמנת 30% (אפשר גם פחות)
80 גר' מוצרלה מגורדת
80 גר' גבינת קשקבל
40 גר' פטה
125 גר' כרישה (מטוגנת ומסוננת)
5 ביצים שלמות
מלח/פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מגרדים את הכרישה דק, מערבבים הכל יחד לעיסה אחידה. למרוח על מחבת מעט שמן זית או שמן רגיל ויוצרים לביבות
קטנות יחסית.
* ישנה אפשרות גם לטגן מעט ואחר כך לאפות בתנור.

לרוטב בצד:
(לערבב את המרכיבים יחד, לפי הטעם)

  • יוגורט מחלב עיזים
  • שמן זית
  • מלפפון קצוץ דק
  • שמיר
  • שום
  • פלפל גרוס
  • מלח

קל להכנה, טעם נפלא! תהנו :-)

 

לקבלת פרטים נוספים צרו עמנו קשר