נגישות
  • ניווט בעזרת מקלדת
  • התאמה לעוורי צבעים (גווני שחור/לבן)
  • התאמה לכבדי ראיה (צבעוניות הפוכה)
  • פונט נגיש
  • AAA
  • ביטול הנגישות (תצוגה רגילה)
0

1-700-723-723

  • נוסף לסל קניות:

המוצר התווסף בהצלחה

מירי ארזי מתכונים: עוגת בראוניז

400 גרם חמאה
500 גרם שוקולד
7 ביצים (330 מ"ל)
3+1/4 כוסות סוכר (560 גרם)
1/2 כפית תמצית וניל אמתית
קורט מלח
2 כוסות קמח תופח (270 גרם)
1/2 כפית אבקת אפייה (2 1/2 גרם)
1/4 כפית נס קפה – להמיס ב1/4 כוס מים רותחים (או 1/4 כוס נוזל אספרסו)
לקישוט: מגוון אגוזי קלויים מקולפים, סוכריות מיוחדות לתנור

אופן ההכנה:
1. מרססים את תבניות האפייה בספריי שמן ומדביקים נייר אפייה מעל.
2. ממיסים את החמאה והשוקולד על בן מרי או במיקרו.
3. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הביצים, הסוכר, תמצית הווניל והמלח כ-5 דקות במהירות בינונית-גבוהה, לקבלת מסה לבנה יותר ואוורירית.
4. שופכים לתוך קציפת הביצים את השוקולד החם ומורידים למהירות נמוכה.
5. מוסיפים לקערה את החומרים היבשים: קמח ואבקת אפיה, ומערבבים לקבלת מסה אחידה.
6. מוסיפים את נוזל הקפה.
7. מוזגים לתבנית ומיישרים את המסה.
8. מקשטים בקישוט הרצוי – אגוזים או סוכריות.
9. אופים בחום של 170 כ-20-25 דקות, עד שנראה שהדפנות של הבראוני התרוממו.

לקבלת פרטים נוספים צרו עמנו קשר