נגישות
  • ניווט בעזרת מקלדת
  • התאמה לעוורי צבעים (גווני שחור/לבן)
  • התאמה לכבדי ראיה (צבעוניות הפוכה)
  • פונט נגיש
  • AAA
  • ביטול הנגישות (תצוגה רגילה)
  • נוסף לסל קניות:

המוצר התווסף בהצלחה

לביבות כרישה וגבינות

מתכון ל(בערך) 40 לביבות

רכיבים:

1/2 קילו גבינת שמנת 30% (אפשר גם פחות)
80 גר' מוצרלה מגורדת
80 גר' גבינת קשקבל
40 גר' פטה
125 גר' כרישה (מטוגנת ומסוננת)
5 ביצים שלמות
מלח/פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מגרדים את הכרישה דק, מערבבים הכל יחד לעיסה אחידה. למרוח על מחבת מעט שמן זית או שמן רגיל ויוצרים לביבות
קטנות יחסית.
* ישנה אפשרות גם לטגן מעט ואחר כך לאפות בתנור.

לרוטב בצד:
(לערבב את המרכיבים יחד, לפי הטעם)

  • יוגורט מחלב עיזים

  • שמן זית

  • מלפפון קצוץ דק

  • שמיר

  • שום

  • פלפל גרוס

  • מלח

קל להכנה, טעם נפלא! תהנו :-)