נגישות
  • ניווט בעזרת מקלדת
  • התאמה לעוורי צבעים (גווני שחור/לבן)
  • התאמה לכבדי ראיה (צבעוניות הפוכה)
  • פונט נגיש
  • AAA
  • ביטול הנגישות (תצוגה רגילה)
  • נוסף לסל קניות:

המוצר התווסף בהצלחה
צרו קשר
צרו קשר

מוס פירות יער על ג'לי שמפניה

החומרים (לכ12 כוסות שמפניה או כ  25  כוסיות שוט):
לג'לי:
7 גרם (1/2 שקית) ג'לטין ללא טעם 
1/4 כוס מים בטמפרטורת החדר
11/2 כוסות שמפניה / קאווה  שאוהבים לשתות
1/2 כוס (100 גרם) סוכר

למוס פירות יער :
560 גרם שמנת מתוקה להקצפה
240 גרם פירות יער טחונים למחית חלקה
70 גרם אינסטנט פודינג
135 גרם אבקת סוכר

ג'לי שמפניה
1. להכנת הג'לי - מניחים את הג'לטין בקערית, מוסיפים את המים וממתינים מספר דקות עד שהג'לטין ספח את המים והפך ל"ספוגי" .עד שהמים נספגים.
2. מחממים את השמפניה עם הסוכר במיקרוגל כדקה ובוחשים עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הג'לטין ומערבבים עד שנמס , מעבירים דרך מסננת ומיד ויוצקים לכוסיות כ- 1/3 מגובהן , מכניסים לקירור
מוס פירות יער
1. מכניסים את כל המרכיבים לקערת המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה כחצי דקה בעזרת בלון המטרפה עד לקבלת קרם אוורירי ויציב (וממש טעים  ).
2.  בעזרת שק זילוף מזלפים על גבי הג'לי שהתגבש מבעוד מועד בכוסות.

ניתן לקשט בצורה מוצלחת כאוות נפשכם או בעזרת מרכיבים מתאימים אחרים כגון:
• גרגירי רימון , פירות יער
• שברי מרנג
• מקרון פירות אדומים

צילום שרית גופן מתוך מספר המתכונים שלנו בהוצאת כתר