נגישות
  • ניווט בעזרת מקלדת
  • התאמה לעוורי צבעים (גווני שחור/לבן)
  • התאמה לכבדי ראיה (צבעוניות הפוכה)
  • פונט נגיש
  • AAA
  • ביטול הנגישות (תצוגה רגילה)
  • נוסף לסל קניות:

המוצר התווסף בהצלחה
צרו קשר
צרו קשר

אוזני המן פריכות ומעולות -

לבצק:

600 גר' חמאה
150 גר' אבקת סוכר + 1/2 כפית קינמון אם רוצים
1 ביצה גדולה 
1 ק"ג קמח

הוראות הכנה:

במיקסר כשאליו מחוברת הגיטרה, שמים חמאה + אבקת סוכר ו"דופקים" שיהיו משחה אחידה. מוסיפים את הביצה, נותנים לה להיטמע ב"קרם".
מורידים מהירות ומוסיפים את הקמח בהדרגתיות. לשים עד שהכל התחבר והבצק התנתק מדפנות הקערה.
* אין צורך לקרר עובדים על הבצק מיד.

עשיית האוזן:

על השיש זורים כמות נדיבה של קמח, לוקחים גוש מן הבצק ומרדדים לעובי הרצוי (כדאי דק כ-3 מ"מ) קורצים עיגולים בגודל הרצוי.
מורחים ביצה טרופה על העיגולים וממלאים במלית הרצויה.

הצעה למליות:

לבשל 100 גר' פרג טחון טרי + צימוקים למי שאוהב, עם 100 מיליליטר חלב (בערך חצי כוס), 50 גרם סוכר (כרבע כוס) ו-25 גרם חמאה, עד שמוכן (רצוי על אש קטנה, בניחותא). אחרי שהמלית מוכנה כדאי מאד להוסיף לה תפוח עץ קטן מגורד דק על הפומפייה.
נוטלה או שוקולד השחר עם שקדים קצוצים.
חלבה - אפשר לשלב ממרח עם שערות.
ממרח תמרים עם אגוזים ואנחנו מאד אוהבים להוסיף גם כמה טיפות שמן ורדים, לארומה מזרח תיכונית.
קרם וניל מבושל מעורבב עם אגוזים טחונים וקינמון.
קרם לימון מבושל מעורבב עם פיסטיק חלבי קצוץ גס וגרידת לימון דקה.
ועוד כהנה וכהנה, כיד הדמיון הטובה עליכם.

לאפות את האזנים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות צלזיוס עם טורבו, בין 25 ל-35 דקות על שהאזניים ישחימו קלות. בפעמים הראשונות כדאי למדוד זמן מדויק על מנת שתדעו להבא איך התנור שלכם אופה אותן.