נגישות
  • ניווט בעזרת מקלדת
  • התאמה לעוורי צבעים (גווני שחור/לבן)
  • התאמה לכבדי ראיה (צבעוניות הפוכה)
  • פונט נגיש
  • AAA
  • ביטול הנגישות (תצוגה רגילה)
0

1-700-723-723

  • נוסף לסל קניות:

המוצר התווסף בהצלחה

רפורמת סימון המזון

רפורמת סימון המזון של משרד הבריאות

מטרת סימון "רמזור" היא הנגשת מידע על הערך התזונתי בשלושת הפרמטרים שנקבעו במוצרי מדף ארוזים
שומן רווי בכמות גדולה, סוכר בכמות גדולה, נתרן בכמות גבוהה.
במוצרי הקונדיטוריה יש שימוש בשני סוגי שומנים שומן בלתי רווי (שומן מוקשה) כמו מרגרינה בו אין לנו שימוש, אשר אינו מסומן לפי התקן במדבקה.

שומן רווי – נמצא במוצרי חלב, חמאה, שומן קוקוס, שוקולד, אגוזים, שקדים, זיתים ועוד.. הם חומרי גלם בשימוש בקונדיטוריה ולכן יסומנו במדבקת שומן רווי

סוכר– מוצרי הקונדיטוריה מכילים סוכרים שונים, דבש, סילאן, פירות ושוקולד ולכן יסומנו במדבקת סוכר בכמות גבוהה, אם כי רמות הסוכר במוצרינו נמוכות משמעותית בהשוואה לתעשייה.
כמו כן מחלקת טכנולוגיה שלנו עובדת על שיפור והורדת הסוכר ומציאת תחליפים טבעיים אשר הערך הסוכרי שלהם נמוך.

נתרן – הנתרן נמצא במלח ובאבקת אפייה ולכן מוצרינו המלוחים יסומנו במדבקת הנתרן

חשוב לציין כי אנו במתוקה לא מוסיפים חומרים משמרים למוצרינו, מחזקי טעם וממעיטים בהוספה של צבעי מאכל על מנת שהמוצר יהיה עדין בטעמו, טבעי ככל האפשר, לא מתועש ובטעם של בית

    טוען...

    צרו קשר
    צרו קשר