נגישות
  • ניווט בעזרת מקלדת
  • התאמה לעוורי צבעים (גווני שחור/לבן)
  • התאמה לכבדי ראיה (צבעוניות הפוכה)
  • פונט נגיש
  • AAA
  • ביטול הנגישות (תצוגה רגילה)
  • נוסף לסל קניות:

המוצר התווסף בהצלחה

אוזני המן קלאסיות של מתוקה

בצק אוזן המן - המתכון מחושב לכ-50 יח'

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות

1/2 כוס אבקת סוכר מנופה

1 חלמון

1 ביצה

2 וחצי כוסות קמח לבן מנופה

1/8 כוס פרג שלם

 

 מילוי פרג - כמות המילוי תספיק לכם ל-2 מנות של הבצק.  תשתמשו בחצי מהמילוי עכשיו ובחצי השני כשתכינו משלוח מנות לשכנה או לגננת, או תכפילו את המתכון לבצק.

1.5 כוסות חלב

1.5 כוס סוכר

4 כוסות פרג טחון טרי

100 גרם חמאה

50 גרם פירורי עוגיות/ שקדים טחונים

1 כפית קינמון

1 כפית אגוז מוסקט טחון

1/2 כוס ריבת שזיפים פובידל

 

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו גיטרה יש לעבד אבקת סוכר, חמאה למרקם קרמי.

להוסיף את הביצה ולערבב מיעט,

לאחר מכן להוסיף את היבשים: קמח, פרג שלם ולעבד עד החיבור (להיזהר מלישת יתר).

לניילן את הבצק ולקרר חצי שעה כדי שיהיה נוח לרדד אותו.

 

לרדד את הבצק עד עובי של 4 מ"מ ולקרוץ עיגולים בקוטר של 6 ס"מ לאוזן המן סטנדרטית.

לסדר את העיגולים הקרוצים על גבי תבנית עם נייר אפייה ולזלף  את מילוי הפרג.

להכנת המילוי:

לחמם חלב וסוכר בסיר עמוק על אש נמוכה עד רתיחה ולכבות את האש.

להוסיף את הפרג הטחון ולערבב כ-5 דקות עד שהנוזלים נספחו בפרג. להוסיף קינמון, מוסקט, פירורי עוגיות וחמאה ולטרוף עד איחוד, להוסיף את הריבה, לשמור במקרר עד השימוש.

 

לחמם תנור ל 170 מעלות.

 

לסגור לצורת אוזן המן, לאפות 15 דקות עד קבלת צבע זהוב.

 

 

צרו קשר
צרו קשר