יש בעיה שכבר אינה קיימת עוד הודות להשתכללות הקולינרית הניכרת בשנים האחרונות – כבר לא צריך לשבור את הראש מה להגיש לאורחים של מי שמבקש קייטרינג טבעוני. אם פעם היו פחות חומרי גלם מעולים שזמינים למי שמבקש תפריט עשיר ומגוון יותר, היום אנחנו יכולים לספק כמעט כל דבר בגרסה הטבעונית שלו ובאיכות מדהימה. הטעמים שונים מעט אבל הם נפלאים לא פחות, והדעות הקדומות על איכות התפריט הטבעוני והצמחוני מתנפצות במהירות ברגע שטועמים את המנות המוצעות. זה קל הרבה יותר להזמין קייטרינג שמותאם להעדפות הקולינריות שלכם ולאמונות של האורחים שלכם. כבר לא צריך להתפשר על המנעד הרחב של המנות שמוגשות ולא צריך להסתפק בסלט ובלחם בלבד. יש הכל ובאיכות מדהימה. על האסתטיקה של קייטרינג טבעוני כבר אין צורך לדבר. הצבעים והריחות משגעים ואטרקטיביים מאוד.
חם, קר, מלוח, מתוק
החלוקה הרגילה והמקובלת של קייטרינג לאירועים היא בין אוכל קר לחם ובארוחה עצמה בין המלוח למתוק, כאשר המתוק נחשב לקינוח בדרך כלל. קייטרינג טבעוני היה ידוע שנים רבות למוגבל משום שהוא נחשב בעיקר לתפריט של תוספות ומנות ראשונות. מהבחינה הזאת קייטרינג טבעוני דווקא מציע הרבה יותר אפשרויות משום שהירקות, הפירות והדגנים מאפשרים משחק נפלא בטעמים ובצורות הגשה. אפשר להגיש אותם כמנה ראשונה וגם עיקרית בלי הגבלות, כל עוד אינן מכילות מוצרים מהחי.
לתפריט טבעוני מתוק
לתפריט טבעוני מלוח